Το βράδυ της Παρασκευής 6 Σεπτεμβρίου ήταν όλοι εκεί για την αποχαιρετιστήρια συναυλία της Βίκυς Λέανδρος στο Ηρώδειο. Η κορυφαία ελληνίδα ερμηνεύτρια με την σπουδαία διεθνή καριέρα «πλημμύρισε» τον κατάμεστο ιστορικό χώρο με γνωστές μελωδίες και τη συγκλονιστική φωνή της, ταξιδεύοντας το πιστό της κοινό πίσω στα… «χρόνια της αθωότητας».

Μετά το τέλος της συγκινητικής συναυλίας που θα μείνει στην ιστορία και ως μία από τις κορυφαίες μουσικές στιγμές των πολιτιστικών γεγονότων της χώρας, η Βίκυ Λέανδρος γιόρτασε στο Athénée, έχοντας στο πλευρό της τους στενούς φίλους και συνεργάτες της.

Εξάλλου, για τη σπουδαία ερμηνεύτρια, το Athénée είναι ένας χώρος που πάντα επισκέπτεται, όταν βρίσκεται στην Αθήνα. Εκεί, λοιπόν, δέχθηκε τα συγχαρητήρια των κοντινών της ανθρώπων, ανάμεσα στους οποίους και ο γιος της Λέανδρος Ζησιάδης.

Η παραγωγή από το «Λυκόφως» του Γιώργου Λυκιαρδόπουλου ήταν ακόμη μια φορά διεθνών προδιαγραφών και όλοι μίλησαν για μια σπουδαία, κορυφαία στιγμή στην πολυετή, επιτυχημένη καριέρα της Βίκυς Λέανδρος.